Agurk
Det finnes mange typer agurk, vi produserer den aller vanligste varianten: slangeagurk. Agurk er uten tvil en av de grønnsakene som spises mest her i landet, og det tror vi skyldes den milde, gode smaken og den saftige, myke, men knasende konsistensen. En agurk inneholder blant annet B-vitaminer, C-vitamin, kalsium, jern, magnesium, sink og antioksidanter, og selv med hele 96% vann, har den likevel et høyt fiberinnhold. Agurken passer like godt i salat som på tacoen og på brødskiva - eller på hovne, trøtte øynene, som trenger en fuktighetsgivende oppkvikker.
Crispisalat
Crispisalaten er en krysning mellom isberg- og friséesalat. Den har en søt og mild smak, og en særlig sprø konsistens, derav navnet. Crispisalat produseres hos oss hele året. Den inneholder viktige næringsstoffer som K-vitamin, B-vitamin og kostfiber, og har i tillegg en god holdbarhet. Crispisalaten kan brukes i alt fra salatboller, på taco, til grillmaten, på brødskiva, i wraps eller som garnityr.